web faqe seksi

Explorer Univers

ExplorerUnivers eshte faqe shqiptare qe merret me eksplorimin e anes se panjohur dhe te erret te Universit tone.

mistere, enigma, paranormal, ufologji, okultizem, konspiracion, magji, komplote, mistike, ezoterike, alien, spiritizem, entitete, astrologji, horoskop, enderra, misticizem, kabalah, sufizem, shamanizem

Topics linked your research : web faqe seksi

Njohja e Njeriut

Njohja e Njeriut Nga Alfred Adler Psikologjia individuale për objekt shqyrtimi ka veçantinë e çdo individi. Alfred Adleri bëri shumë punë në studimin e mënyrës së jetës së individëve, duke u përpjekur që aty t’i gjejë rrënjët e zhvillimit të

Një faqe interneti qe parashikon vdekjen e Personaliteteve

Web Faqja Deathlist që nga viti 1987, ofron vdekjen e personaliteteve të gjithë botës. Në fillim të çdo viti, jep listën e 50 emrave të njerëzve qe pritet të vdesin brenda 12 muajve. Dhe në vitin 2013, Zonja e Hekurt, Margaret Thatcher ishte për fat t

Mendoni qe Alienet ekzistojne ?

E para pergjigjje mu duk me e arsyeshme.

Osho- Seksi,Dashuria,Martesa

Ata që më quajnë “guruja i seksit” janë komplet budallenj; nuk kuptojnë një gjë të thjeshtë, që e përsëris: Jam njeriu më anti-seks në botë. Nëse më dëgjojnë siç duhet nuk do të ketë pornografi, homoseksualë, lezbike – perversitete të çdo lloji. Dhe ju më

Mos u trishto

Këshilla nga libri "Mos u trishto" - Aid el-Karni Tek te mençurit fletët e së kaluarës shuhen dhe nuk transmetohen që të përseriten, ato mbyllen njëherë e përgjithmon në burgun e harresës, duke u lidhur e shtrenguar fort që të mos dalin kurrë. Mos

Nuk i Dua Këto Gjëra Satanike!

Sabbati është mbledhja e shtrigave, vampirve, dhe demonve ne tokë. Sabbati Tokësor ndodh nga vampirat ose në trupin astral ose në atë fizik. Vampirat arrijn në Sabbat jo në trup fizik por në astral( në imazhin e një zoti antik). Sabbati i Zi

A është i mundur seksi me qenie të mbinatyrshme?

Shumica mendon se seksi përbën bazën e ekzistencës dhe vazhdimësinë e biologjisë komplekse në planetit tonë. Prandaj, është totalisht e pavend të shtrohet pyetja nëse ka ndonjë vend ku nuk ekziston seksi. Pyetja mund të tingëllojë absurde dhe ndoshta

Search for a forum in the directory


Krijo një forum falas

Create your web faqe seksi forum