libra psikologjik

Forumi Guri Bardhë

Djepi që përkundi dhe rriti poetin e parë të letrave shqipe, Pjetër Budin.

guri, bardhe

Topics linked your research : libra psikologjik

Selim Hasanaj: Tre libra pasqyrë për tri kultura

TRE LIBRA PASQYRË PER TRI KULTURA Nga Selim Hasanaj Si gjimnazist mbaj mend se ne mes neve nxansave flitej shumë per romanin e Pashko Vasë Shkodranint "BARDHA E TEMALIT", pastaj per tjetrin roman të Sami Frasherit "DASHURIA E

Pal Sokoli-LDK Dega në Gjermani- Shteti i NRW-së,në Velbert-U promovuan dy Libra

Pal Sokoli LDK Dega në Gjermani- Shteti i NRW-së,në Velbert U promovuan dy Libra Mark Krasniqi: “Kujtime dhe përkujtime “dhe Bajrush Morina: “Me dy burra të Kosovës” Me 02.12.2012, Velbert Me rastin e shekullit jubilar, të shpalljes së

DY LIBRA TË SHKRIMTARIT PILO ZYBA, NË GJUHËN GREKE

DY LIBRA TË SHKRIMTARIT PILO ZYBA, NË GJUHËN GREKE Fatmir Terziu Sapo kanë parë dritën e botimit dy libra të shkrimtarit tashmë të mirënjohur shqiptar, Pilo Zyba, në gjuhën greke. Njëri mban titullin "Aventurat e

Në shkollën e fshatit Krajkovë të Drenasit po shpërndahen libra me përmbajtje fetare (FOTO)

Në shkollën e fshatit Krajkovë të Drenasit po shpërndahen libra me përmbajtje fetare (FOTO) Në Shkollën e Mesme të Ulët “Gani Elshani”, në fshatin Krajkovë (Drenas), shpërndahen libra me përmbajtje fetare. Me rastin e festave të krishtera,

Libra në dorëshkrim

VAJI I SHQIPTARIT - PAJTIMI SHQIPTAR NËPËR SHEKUJ E enjte, 25-10-2007, 06:56pm (GMT) VAJI I SHQIPTARIT Redaktor: Ali Podrimja Recensenrë: (Anton Çetta) Ramiz Kelmendi Radhitja kompjuterike: Agim Gashi Pjesa e parë Botom i

Klikoni likun,LEXONI 10 LIBRA ME POEZI

Klikoni likun,LEXONI 10 LIBRA ME POEZI nga KALOSH ÇELIKU http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fpavaresiaekosoves.piczo.com%2Fkolosh-celiku&h=e1c74 pavaresiaekosoves pavaresiaekosoves.piczo.com

Search for a forum in the directory