kuriozitete seksi

Forumi Guri Bardhë

Djepi që përkundi dhe rriti poetin e parë të letrave shqipe, Pjetër Budin.

guri, bardhe

Topics linked your research : kuriozitete seksi

A lejohet seksi gjatë muajit të Ramazanit?

A lejohet seksi gjatë muajit të Ramazanit? Marrëdhënia seksuale gjatë ditëve në Ramazan është haram për burrat dhe gratë të cilët janë të detyruar të agjërojnë gjatë ditës. Të bësh seks është një mëkat për të cilin shpagim (kafaarah) duhet të

A e prish puthja Ramazanin ?

A e prish puthja Ramazanin ? Përqafimi apo puthja e gruas gjatë agjërimit është e lejuar dhe nuk e prish agjërimin. Lejohet që agjëruesi ta puthë gruan e tij dhe të luajë me të, edhe pse është agjërueshëm, nëse është i moshuar, kurse për të

Shkrime nga Fatmir Terziu:NJË ROMAN ME SHIJEN E OSCAR WILDE

NJË ROMAN ME SHIJEN E OSCAR WILDE (Mbi romanin “Emma Jazzi” dhe krijimtarinë e shkrimtares Puntorie Muça-Ziba) Fatmir Terziu Kurë s’më ka ndodhur deri më sot të lexoj një prozë të tillë, që të më shijojë me oreksin e

Diktatori mbante një ushtri skllavesh seksi

Diktatori mbante një ushtri skllavesh seksi Ka shumë histori mbi ish- liderin e Koresë së Veriut, Kim Jong-il. Babai i udhëheqësit aktual, quhej “Udhëheqësi i dashur”. Me urdhër të tij janë ekzekutuar dhe internuar mijëra njerëz. Vendi mes Kinës

Cilat janë 10 aktoret më seksi në filmat fantastiko-shkencor ?!

Cilat janë 10 aktoret më seksi në filmat fantastiko-shkencor ?! E përgatiti: Diella XHOKLI Nga Jane Fonda në ‘të vjetrën’ 'Barbarella', kah Sigourney Weaver në 'Alien', deri te Zoe Saldana në filmin e ri 'Shtigjet e yjeve' dhe Megan Fox-i në

Musa Ahmeti: Skënderbeu, vargjet e panjohura të 1620-ës

Skënderbeu Vargjet e panjohura të 1620-ës Nga Dr. Musa Ahmeti, Milosao Literaturën burimore për Gjergj Kastriotin Skënderbeun janë përpjekur ta përmbledhin në botime të veçanta të specializuara bibliografike emra të njohur të historisë dhe

Search for a forum in the directory