poezi per kurvat

Topics linked your research : poezi per kurvat

Arben Veselaj: Poezi e veçantë e dy poeteve të veçanta

Në kuadër të panairit të librit përurohen dy librat e dy poeteve kosovare: Shqipe Hasani dhe Hasije Slishta- Kryeziu Poezi e veçantë e dy poeteve të veçanta Nga Arben Veselaj Prishtinë, 5 qershor 2009- Në kuadër të panairit të librit që po mbahet

Adelina Dardha: Poezi " Miqesia"

Adelina Dardha: Poezi " Miqesia" I. Te lumturon pa fjale, si uji ne shkretetire buron, zemren e gezon, syte t'i mbush me drite kur fjala mik preket si njeri! Eshte e paster si ndjenje! Kush e gjen, shpirtin e mbush

Adem Zplluzha:Udhëndarja-Libër me poezi

ADEM ZAPLLUZHA UDHËNDARJA POEZI ADEM ZAPLLUZHA UDHËNDARJA POEZI Boton: SHTËPIA E KULTURËS KLUBI LETRAR "FAHRI FAZLIU" KASTRIOT 2008 Redaktor: Bedri Neziri Recensentë: Dr. Mazllum

Dy poezi Kundër Gjakmarrjes nga Nehat Jahiu

Nehat Jahiu Për një copë livadh … Për një gardh,për një copë livadh të vrasësh vëllain është krim i madh, eh, vëllezër, vëllezër të një gjaku për një copë livadhi nuk shuhet oxhaku. Për një guri,për një ferrë nuk ngrihet kapza në

SHPIRT I PA FAJ - POEZI. ARBEN DEDJA - Elbasan

Këto janë poezitë e vëllimit tim të pare. SHPIRT I PA FAJ Arben Dedja

NJË POEZI E BUKUR METAFORIKE NGA SHQIPONJA AXHAMI

NJË POEZI E BUKUR METAFORIKE NGA SHQIPONJA AXHAMI ÇOBANI I VONUAR... Më bëni vend në sofren e madhe të kësaj kulle E di që si ruajta mirë delet Por, më besoni, jam çobani ai i urti Akoma i kam të lagura nortat e vjetra Akoma i kam të pahequra

Për miqt e mi, për malet e mia:POEZI,Drita Fejza-KOHA NË ADHURIM ....

Për miqt e mi, për malet e mia:POEZI,Drita Fejza-KOHA NË ADHURIM .... ________________________ KOHA NË ADHURIM .... Ndjenjë e thellësisë së shpirtit premtim vetvetit gënjyer, fitimtar që nuk din të rrëfehet… para zakonit sofërthyer. Injoranca e

Search for a forum in the directory