Search results for : lojra me gjithqka

Programe Kompjuteri

Gjithcka rreth kompjuterit do te gjeni ktu. . Lojra, programe, video tutoriale ndihm per kompjuterin etj etj. . . Dhe cdo gje do te jet free. . . Ju Mirpresim te gjithve te regjistroheni. . .

#programe, #kompjuteri, #lojra, #online, #download, #shkarko, #forumi;shqiptar

Hkg-crew

Ktu jeni Te informuar Per Gjithqka Qe ndodh ne Pc Dhe do te jeni i informuar per ndonje Enciklobedi

#hkg-crew, #jeni, #informuar, #gjithqka, #ndodh, #ndonje, #enciklobedi

Topics linked your research : lojra me gjithqka

Zbardhimi i dhëmbëve i dëmshëm për shëndetin

Zbardhimi i dhëmbëve i dëmshëm për shëndetin Londër, 7 nëntor - Dentistët paralajmërojnë se të rinjtë gjithnjë e më shumë po e vënë në rrezik shëndetin e tyre, duke përdorë zbardhimin e dhëmbëve në shtëpi me sodë bikarboni, hi dhe peroksid hidrogjeni.

Java e 7 e shtatëzanisë

Si po rritet fëmija juaj Tani jeni shtatë javëshe shtatëzëne (ose në javën e tetë nëse preferoni t’i numëroni ashtu). Teorikisht, foshnja juaj është ende një embrion, sepse ende ka mbetjen e një bishti të vockël, i cili do të zhduket brenda pak javësh.

Dhëmbët e qumështit

Dhëmbët e qumështit Në saje të dhëmbëve të qumështit, fëmijët arrijnë të hanë ushqime të forta e të përtypen, çka favorizon zhvillimin e nofullave. Por, këta dhëmbë të fillimit, pra të qumështit, duhet që një ditë të zëvendësohen dhe dhëmbi

Disa këshilla për gjumë të mirë në shtatëzani

Disa këshilla për gjumë të mirë në shtatëzani Në shtatëzani zakonisht ritmi gjumit shpesh rrënohet, ndërsa me rritjen e barkut zvogëlohet mundësia që gruaja shtatëzënë të flejë disa orë pa u zgjuar. Që nëna e ardhshme të kalojë natën sa më qetë, pran

Search a forum in the directory


Krijo forum falas

Krijo një forum