libra psikologjik

Topics linked your research : libra psikologjik

Selim Hasanaj: Tre libra pasqyrë për tri kultura

TRE LIBRA PASQYRË PER TRI KULTURANga Selim HasanajSigjimnazist mbaj mend se ne mes neve nxansave flitej shumë per romanin ePashko Vasë Shkodranint "BARDHA E TEMALIT", pastaj per tjetrin roman tëSami Frasherit "DASHURIA E

Albert Zholi:Promovohen ne Tirane dy libra te Kozeta Zylos‏

Albert ZholiUroj të tingelloje si nje kumbone alarmi…Për lexuesin,Vllimi që na dhuron sot Kozeta Zylo ashtë pjesë e pasunisë së çmueshme të dëshmive okulare të ferrit gjysëm-shekullor komunist në Shqipëri. Shumica e këtyne dëshmive i takojnë

Klikoni likun,LEXONI 10 LIBRA ME POEZI

Klikoni likun,LEXONI 10 LIBRA ME POEZI nga KALOSH ÇELIKUhttp://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fpavaresiaekosoves.piczo.com%2Fkolosh-celiku&h=e1c74 pavaresiaekosovespavaresiaekosoves.piczo.com

Pal Sokoli-LDK Dega në Gjermani- Shteti i NRW-së,në Velbert-U promovuan dy Libra

Pal SokoliLDK Dega në Gjermani- Shteti i NRW-së,në VelbertU promovuan dy LibraMark Krasniqi: “Kujtime dhe përkujtime “dhe Bajrush Morina: “Me dy burra të Kosovës”Me 02.12.2012, VelbertMe rastin e shekullit jubilar, të shpalljes së

Search for a forum in the directory